Video's

Hier kun je filmpjes van onder andere de Kern met Pit dag en projecten bekijken. Kun je de filmpjes niet zien? Wijzig dan je cookie-instellingen. 

 • Droom voor de buurt: Schoonrewoerd helpt voedselbank

  Bekijk hier de 5 tips! Benieuwd naar de gehele video? Neem dan een kijkje op onze website!

 • Kern met Pit projecten 2021 Utrecht deel 3

  Upgrade voetbalkooi Antilopespoor Maarssenbroek, Archieven Ontsluiten Vleuten, Oudegeinse Poldermolen Nieuwegein, Gezellige Boomgaard voor Bunnik, Appeltaartconcert Nieuwegein, Ontmoetingstuin Bijleveld Vinkeveen, Buurtpluktuin Dotterbloem/Ereprijs Nieuwegein.

 • Kern met Pit projecten 2021 Utrecht deel 2

  In deze video de projecten: Stepping Stones, Bijen en Vlindertuin de Horst, AanTafel Maarsbergen, Waterpolo Beachtour Vijfherenlanden, Voor elkaar Maarsbergen, Velddiner Foodvolk.

 • Kern met Pit projecten 2021 Utrecht deel 1

  Wandelingen door de tijd Montfoort, Historische fietsroute Leersum, Canon Vleuten-de Meern, Stadsklooster Utrecht, Speeltuin Lindelaan, Buurtterras Kattenbroek.

 • Droom voor de buurt: Samentuin

  In Sprang-Capelle hadden bewoners een droom: Een ontmoetingsplek creëren voor de hele buurt. Een tuin waar jong en oud samen komt. Het resultaat is de Samentuin Vrijhoeve, gerealiseerd met behulp van Kern met Pit!

 • Droom voor de buurt: Bijeneducatiecentrum

  Realiseer ook jouw droom voor de buurt en doe mee aan Kern met Pit via www.kernmetpit.nl!

 • Droom voor je buurt: Speeltuin Gewoon Buiten

  Renuka, initiatiefnemer van speeltuin Gewoon Buiten en trofeewinnaar Kern met Pit Noord-Brabant, geeft jou tips om je droom voor de buurt waar te maken.

 • Kern met Pit project: CitySeeds in Middelburg

  Bij CitySeeds in Middelburg verbouwen vrijwilligers groenten voor mensen die te maken hebben met armoede. Doordat het initiatief meedoet met Kern met Pit waren ze beter voorbereid op de gesprekken met de gemeente over een permanente plek voor de tuin

 • Droom voor de buurt: Minima moestuintjes

  Laura had een droom: Verse groentes voor iedereen! Daarom begon ze haar project Minima Moestuintjes. Hiermee helpt ze 50 mensen met een minimum inkomen om hun eigen courgettes, tomaten en sla gewoon thuis te kweken. Bekijk de video om te zien hoe ze dit heeft aangepakt!

 • Kern met Pit dag 2020 in Noord-Brabant

  Geniet na van de Kern met Pit dag 18 januari 2020 in Noord-Brabant!

 • Kern met Pit dag 2020 in Utrecht

  Op 18 januari vond de Kern met Pit dag plaats op 12 locaties in heel Nederland. In Utrecht werken wij samen met de provincie Utrecht en daarom is het extra feest!

 • Kern met Pit-dag 2019 in Noord-Brabant

  Kern met Pit daagt actieve bewoners uit om hun droom voor de buurt te realiseren. Op 12 plekken in Nederland vonden in januari de startbijeenkomsten van editie 2019 en prijsbijeenkomsten van editie 2018 plaats. Een dag vol workshops, inspiratie en actieve burgers die in het zonnetje zijn gezet.

 • Kern met Pit-dag 2019 in Utrecht

  Kern met Pit daagt actieve bewoners uit om hun droom voor de buurt te realiseren. Op 12 plekken in Nederland vonden in januari de startbijeenkomsten van editie 2019 en prijsbijeenkomsten van editie 2018 plaats. Een dag vol workshops, inspiratie en actieve burgers die in het zonnetje zijn gezet.

 • Impressie start en prijsbijeenkomst Kern met Pit Utrecht

  Test

 • Kern met Pit-finale editie 2018 op We doen het samen!

  Geniet nog een keertje na van de finale van Kern met Pit 2018 tijdens het We doen het samen! Festival.

 • Annemarie Jorritsma (voorzitter KNHM) vertelt over vrijwilligerswerk

  Tijdens de finale van Kern met Pit spraken we Annemarie Jorritsma over haar ervaringen met vrijwilligerswerk en hoe belangrijk dat is voor de samenleving.

 • Kern met Pit-finale editie 2017 op We doen het samen!

  Hier hebben twaalf Kern met Pit projecten een jaar lang naartoe geleefd... wie wordt het beste burgerinitiatief van Nederland en gaat naar huis met de Gouden Pit én 3000 euro? Tijdens het We doen het samen! Festival wordt bekendgemaakt welke projecten in de prijzen vallen.

 • Kern met Pit editie 2016: finale

  Op 25 maart 2017 vond de uitreiking van Kern met Pit plaats tijdens het 'We doen het zelf wel' Festival in Amersfoort. Een groot feest voor actieve burgers van divers pluimage uit heel Nederland!

  Katalys

  Postadres 
  Postbus 33 
  6800 LE Arnhem
  Bezoekadres 
  Beaulieustraat 22 
  6814 DV Arnhem
  Contact
  E info@katalys.nl
  T 026 44 55 146
  Routebeschrijving

  Partner

  Lokale partners

     

   

  Facebook

  #kernmetpit

   

   
  Cookie-instellingen