We doen het samen! Festival in Amersfoort

2179 keer bekeken 0 reacties

Begin

09-06-2018 om 10:00

Einde

09-06-2018 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Heb je zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee te vieren of juist meer vorm te geven? Kom naar het We doen het samen! Festival op 9 juni in Amersfoort.

Het We doen het samen! Festival biedt je gezelligheid, praktische tips, inzichten én financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. De Amersfoortse Prodentfabriek staat die dag volledig in het teken van actieve burgers. Tijdens het festival vindt ook de uitreiking van Kern met Pit plaats, de leefbaarheidswedstrijd van KNHM.

Maak kans op een donatie van maximaal 10.000 euro!
Of misschien heb je een geweldig idee waar je geld voor nodig hebt? Doe dan mee met Donatie op Locatie van VSBfonds en wie weet ga jij naar huis met een donatie van maximaal 10.000 euro voor je project!

Lees meer op: www.wedoenhetsamen.nu

Het We doen het samen! Festival is een initiatief van KNHM en VSBfonds en verschillende partners. Zij geloven in actief burgerschap en willen dit graag stimuleren door de levensvatbaarheid van burgerinitiatieven in heel Nederland te vergroten.

Volg het festival op Twitter & Facebook om op de hoogte te blijven.
 

Katalys

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E info@katalys.nl
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partner

Lokale partners





   

 

Facebook

#kernmetpit

 

 
Cookie-instellingen